Karta över Thailand

Mae Phim är en liten genuin fiskeort som ligger utmed Rayong Beach, en flera mil lång strand på östra sidan av Siamviken där en västerlänning – farang – så sent som 2005 väckte uppmärksamhet.

Mae Phim är Bangkokbornas badparadis och här upplever man det äkta Thailand med en skön och avstressande atmosfär, till skillnad från högljudda och kommersiella charterorter som ex.vis Phuket.


Resegaranti


Välkomna till höstens bästa vinresa

 

Vi börjar våra vinbesök i Jura, ett av de nya heta vindistrikten med gamla anor. Här görs viner som du inte hittar någon annanstans i vinvärlden. I Bourgogne regerar verkligen vinet och vinstockarna. Här görs världens kanske mest exklusiva vita och röda viner. Eleganta, mångfacetterade och ibland lite svårfångade. Men ack så förföriska i händerna på de bästa odlarna. Chablis är det klassiska, vita fiskvinet - stramt, stilfullt och elegant. I Mosel möter oss, förutom den extremt vackra floddalen, druvornas kejsare, Riesling. Vinguide på resan är Hans Ericsson och han har vid många tillfällen besökt dessa områden och många av de viktigaste odlarna där, dels på egen hand, dels som reseledare på våra senare vinresor.

 

 

Preliminärt program för bussresan går att ladda ner här:

Reseinformation